Advanced search
Start date
Betweenand

Susana Marta Isay Saad

CV Lattes ORCID


Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF)  (Institutional affiliation from the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduation at Farmácia Bioquímica from Universidade de São Paulo (1982), master's at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (1993) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (1997). He is currently full professor at Universidade de São Paulo. Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Microbiology of the Food, acting on the following subjects: probióticos, bifidobacterium, lactobacillus, probiotic and lactobacillus acidophilus. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
Articles published in other media outlets (0 total):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Research grants
Scholarships in Brazil
Scholarships abroad
FAPESP support in numbers * Updated March 18, 2023
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Use this Research Supported by FAPESP (BV/FAPESP) channel only to send messages referring to FAPESP-funded scientific projects.


 

 

 

 

Keywords used by the researcher
Patent applications

EMULSÃO ALIMENTÍCIA PROBIÓTICA E/OU PREBIÓTICA, SEU PROCESSO DE FABRICAÇÃO E USO PI0802264-0 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Universidade de São Paulo (USP). Susana Marta Isay Saad; Cínthia Hoch Batista de Souza; Luiz Antonio Gioielli - April 2008, 11

PRODUTO GELADO À BASE DE LEITE E/OU PRODUTOS LÁCTEOS CONTENDO CULTURAS PROBIÓTICAS E INGREDIENTES PREBIÓTICOS COMBINADO A UMA BARRA DE CEREAIS, SEU PROCESSO DE FABRICAÇÃO E USO PI0802285-2 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Universidade de São Paulo (USP). Susana Marta Isay Saad; Juliana Bolfarini Harami - July 2008, 23

PROCESSO DE FABRICAÇÃO DE GELADOS COMESTÍVEIS SIMBIÓTICOS, À BASE DE FRUTAS, NÃO-LÁCTEO, PRODUTOS GELADOS COMESTÍVEIS E SEU USO PI0905343-3 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Universidade de São Paulo (USP). Susana Marta Isay Saad; Bruno Garcia Vasconcelos - December 2009, 14

PROCESSO DE FABRICAÇÃO DE PRODUTO ALIMENTÍCIO, PRODUTO ALIMENTÍCIO, À BASE DE AMIDO E ISENTO DE LACTOSE CONTENDO CULTURAS PROBIÓTICAS E/OU INGREDIENTES PREBIÓTICOS E SEUS USOS PI1003653-9 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Universidade de São Paulo (USP). Susana Marta Isay Saad; Daniel Massayuki Kakinoki - September 2010, 01

Please report errors in researcher information by writing to: cdi@fapesp.br.
X

Report errors in this page


Error details: