Advanced search
Start date
Betweenand

Solange Guidolin Canniatti Brazaca

CV Lattes


Universidade de São Paulo (USP). Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ)  (Institutional affiliation from the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduate at Nutrição from Universidade de São Paulo (1985), master's at Ciência e Tecnologia de Alimentos Esalq from Universidade de São Paulo (1989) and ph.d. at Ciência dos Alimentos Sp Capital from Universidade de São Paulo (1994). Has experience in Nutrition, acting on the following subjects: irradiação, ferro, soja, alimentação and disponibilidade. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
Articles published in other media outlets (0 total):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Research grants
Scholarships in Brazil
Scholarships abroad
FAPESP support in numbers * Updated December 02, 2023
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Service temporarily unavailable

Keywords used by the researcher
Patent applications

PROCESSO DE FABRICAÇÃO DE UM PRODUTO PANIFICADO ASSADO CONTENDO SEMENTE DE LINHAÇA E IRRADIADO, PRODUTO PANIFICADO ASSADO E SEUS USOS PI1105175-2 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Serviço Nacional de Aprendizagem Industrial (SENAI); Universidade de São Paulo (USP). Solange Guidolin Canniatti Brazaca ; Neila Camargo de Moura ; José Roberto das Neves - November 2011, 22

PROCESSO DE OBTENÇÃO DE SUBSTITUTO ACHOCOLATADO, USO DA SEMENTE DE JACA COMO SUBSTITUTO ACHOCOLATADO E COMPOSIÇÕES ALIMENTÍCIAS COM SABOR ACHOCOLATADO" BR1020130193330 - Universidade de São Paulo (USP); Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP). Solange Guidolin Canniatti Brazaca ; Miriam Coelho de Souza ; Erika Maria Roel Gutierrez - July 2013, 30

Please report errors in researcher information by writing to: gei-bv@fapesp.br.
X

Report errors in this page


Error details: