Advanced search
Start date
Betweenand

Roberto de Oliveira Roça

CV Lattes GoogleMyCitations ResearcherID ORCID


Universidade Estadual Paulista (UNESP). Campus de Botucatu. Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia (FMVZ)  (Institutional affiliation for the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduate degree at Medicina Veterinária from Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (1979), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1986) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1993). Has experience in Ciência e Tecnologia de Alimentos, focusing on Tecnologia de Produtos de Origem Animal, acting on the following subjects: carne, bovinos, abate, analise sensorial and ovinos. (Source: Lattes Curriculum)

Research grants
Scholarships in Brazil
FAPESP support in numbers * Updated December 07, 2019
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Use this Research Supported by FAPESP (BV/FAPESP) channel only to send messages referring to FAPESP-funded scientific projects.


 

 

 

 

Keywords used by the researcher
Scientific publications resulting from Research Grants and Scholarships under the grantee's responsibility (1)

(References retrieved automatically from Web of Science and SciELO through information on FAPESP grants and their corresponding numbers as mentioned in the publications by the authors)

ATHAYDE, N. B.; DALLA COSTA, O. A.; ROCA, R. O.; GUIDONI, A. L.; LUDTKE, C. B.; LIMA, G. J. M. M.. Meat quality of swine supplemented with ractopamine under commercial conditions in Brazil. JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, v. 90, n. 12, p. 4604-4610, . Web of Science Citations: 12.

Academic Publications

(References retrieved automatically from State of São Paulo Research Institutions)

ATHAYDE, Natália Bortoleto. Susceptibilidade ao estresse, desempenho e qualidade de carne de suínos de diferentes categorias de castração e níveis de ractopamina. 2013. 76f. Tese (Doutorado) – . Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia. Botucatu.

MIGUEL, Giulianna Zilocchi. Imunocastração no desempenho, características de carcaça e qualidade da carne de bovinos terminados em confinamento. 2013. 122f. Tese (Doutorado) – . Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia. Botucatu.

GIRÃO, Lúcio Vilela Carneiro. Bem-estar e qualidade da carne de suínos alimentados com dietas contendo milho geneticamente modificado. 2013. Tese (Doutorado) – . Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia. Botucatu.

ATHAYDE, Natália Bortoleto. Desempenho, qualidade de carne e estresse de suínos suplementados com ractopamina. 2010. 106f. Dissertação (Mestrado) - Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia de Botucatu. Universidade Estadual Paulista. Botucatu.

ARAÚJO, Aurélia Pereira de. Influência do sistema de aspersão e tempo de descnaso de suínos sobre o bem-estar e a qualidade da carne. 2012. 100f. Tese (Doutorado) – Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia. Botucatu.

SAMPAIO, Guilherme Sicca Lopes. Jejum pré-abate de bovinos confinados e as condições higiênico-sanitárias do abate. 2017. Tese (Doutorado) – . Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.

NETO, Angelo Polizel. Uso de coproduto da produção de biodiesel como alimento para bovinos confinados. 2011. 78f. Tese (Doutorado) – Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia de Botucatu. Universidade Estadual Paulista. Botucatu.

Please report errors in researcher information by writing to: cdi@fapesp.br.
X

Report errors in this page


Error details: