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Vivaldo Silveira Junior

CV Lattes ORCID


Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Faculdade de Engenharia de Alimentos (FEA)  (Institutional affiliation for the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduate at Engenharia de Alimentos from Fundação Educacional de Barretos (1984), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1990) and ph.d. at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual de Campinas (1995). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Food Storage, acting on the following subjects: congelamento, secagem, resfriamento, controle p.i.d. and sistema de refrigeração por compressão. (Source: Lattes Curriculum)

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(References retrieved automatically from Web of Science and SciELO through information on FAPESP grants and their corresponding numbers as mentioned in the publications by the authors)

Publications1
Citations4
Cit./Article4.0
Data from Web of Science

MARIA ISABEL BERTO; FABIANA RODRIGUES DE SÁ; VIVALDO SILVEIRA JR.. Avaliação de controles PID adaptativos para um sistema de aquecimento resistivo de água. FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, v. 24, n. 3, p. -, .

BERTO, MARIA ISABEL; SILVEIRA JUNIOR, VIVALDO. DESIGN AND PERFORMANCE OF CONVENTIONAL AND FUZZY CONTROLS FOR A HIGH TEMPERATURE SHORT TIME PASTEURIZATION SYSTEM. JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, v. 36, n. 1, p. 58-65, . Web of Science Citations: 4.

Academic Publications

(References retrieved automatically from State of São Paulo Research Institutions)

OLIVEIRA, Rogério Gomes de. Avaliação de um sistema de refrigeração por adsorção para produção de gelo, operando diferentes tipos de ciclo com baixas temperaturas de geração.. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Engenharia de Alimentos.  Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP).  (98/15618-8

BERTO, Maria Isabel. Modelagem matematica e simulação dinamica de trocadores de calor de placas para o resfriamento de sucos de laranja natural e concentrado. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Engenharia de Alimentos.  Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP).  (98/06853-3

PEREIRA, Andre Machado. Simulação dinâmica de uma planta integrada para resfriamento de suco de laranja concentrado controlada a diferentes estratégias e lógicas de controle.  xvi,123 f. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Engenharia de Alimentos.  Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP).  Campinas.  (99/08216-3

BERTO, Maria Isabel. Avaliação experimental do controle da pasteurização contínua de um fluido modelo de suco de laranja.  271 f. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Engenharia de Alimentos.  Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP).  Campinas.  (00/00437-0

AFONSO, Marcos Rodrigues Amorim. Resfriamento a vacuo de alfaces hidroponicas (Lactuca sativa L.) cv. Salad bowl : avaliação do processo e da vida pos-colheita.. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Engenharia de Alimentos.  Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP).  (99/12386-1

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