Advanced search
Start date
Betweenand

José Roberto Sartori

CV Lattes GoogleMyCitations ResearcherID ORCID


Universidade Estadual Paulista (UNESP). Campus de Botucatu. Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia (FMVZ)  (Institutional affiliation for the last research proposal)
Birthplace: Brazil

José Roberto Sartori in research grants and scholarships supported by FAPESP.

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
Articles published in other media outlets (0 total):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Research grants
Scholarships in Brazil
Scholarships abroad
FAPESP support in numbers * Updated September 18, 2021
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Use this Research Supported by FAPESP (BV/FAPESP) channel only to send messages referring to FAPESP-funded scientific projects.


 

 

 

 

Keywords used by the researcher
Scientific publications resulting from Research Grants and Scholarships under the grantee's responsibility (4)

(References retrieved automatically from Web of Science and SciELO through information on FAPESP grants and their corresponding numbers as mentioned in the publications by the authors)

Publications4
Citations1
Cit./Article0.2
Data from Web of Science

PASQUALI, G. A. M.; FASCINA, V. B.; SILVA, A. L.; AOYAGI, M. M.; MURO, E. M.; SERPA, P. G.; BERTO, D. A.; SALDANHA, E. S. P. B.; SARTORI, J. R.. Maize replacement with sorghum and a combination of protease, xylanase, and phytase on performance, nutrient utilization, litter moisture, and digestive organ size in broiler chicken. CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, v. 97, n. 2, p. 328-337, . Web of Science Citations: 1. (12/18419-5)

FASCINA, VITOR BARBOSA; MATEUS PASQUALI, GUILHERME AGUIAR; BERTO, DANIELLA APARECIDA; SILVA, AMANDA DA LAPA; GARCIA, EDIVALDO ANTONIO; PEZZATO, ANTONIO CELSO; GONZALES, ELISABETH; SARTORI, JOSE ROBERTO. Effects of arginine and phytogenic additive supplementation on performance and health of brown-egg layers. REVISTA BRASILEIRA DE ZOOTECNIA-BRAZILIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, v. 46, n. 6, p. 502-514, . Web of Science Citations: 0. (11/17570-9)

PELICIA, V. C.; ARAUJO, P. C.; LUIGGI, F. G.; STRADIOTTI, A. C.; DENADAI, J. C.; SARTORI, J. R.; PACHECO, P. D. G.; DORNELAS, L. C.; SILVA, E. T.; SOUZA-KRULISKI, C. R.; et al. Estimation of the metabolic rate by assessing carbon-13 turnover in broiler tissues using the stable isotope technique. LIVESTOCK SCIENCE, v. 210, p. 8-14, . Web of Science Citations: 0. (11/17406-4, 08/57411-4)

DOS SANTOS, TATIANE SOUZA; DENADAI, JULIANA CELIA; PEREIRA SARTORI, MARIA MARCIA; PIZAURO JUNIOR, JOAO MARTINS; AOYAGI, MONICA MEGUMI; RAMOS REZENDE, JULIANA CRISTINA; SERPA, PAOLA GENTILE; MURO, EVERTON MORENO; DE SANTANA-EICH, MAYARA RODRIGUES; MATEUS PASQUALI, GUILHERME AGUIAR; et al. Performance and bone quality of broiler chicken fed a diet with reduced nonphytate phosphorus with bacterial phytases. CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, v. 99, n. 3, p. 607-619, . Web of Science Citations: 0. (14/27175-8)

Academic Publications

(References retrieved automatically from State of São Paulo Research Institutions)

DORNELAS, Livia Carrasco. Efeito da temperatura ambiente e suplementação da dieta com protease no desempenho e utilização de nutrientes em frangos de corte. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (15/15263-2

ALEXANDRE, Natani Cruz. Níveis de vitamina “e” em dietas de frangos sobre o desempenho, características da carcaça e da carne e resposta imune.  63 f. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (12/05016-0

PASQUALI, Guilherme Aguiar Mateus. Níveis de inclusão de sorgo e adição de enzimas Exógenas em dietas para frangos de corte.  67 f. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (12/18419-5

CARVALHO, Fabyola Barros de. Efeito da temperatura ambiente e da idade do frango de corte sobre o valor energético do milho, farelo e óleo de soja.  115 f. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia de Botucatu.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (07/53767-6

FASCINA, Vitor Barbosa. Aditivos fitogênicos e ácidos orgânicos em dietas de frangos de corte. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia de Botucatu.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (08/55428-7

PUTAROV, Thaila Cristina. Avaliação de fontes de selênio e seus efeitos no perfil metabólico e condição reprodutiva de cães.  72 f. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia de Botucatu.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (08/52555-8

SARTORI, José Roberto. Efeito da temperatura ambiente e da restrição alimentar sobre a composição de fibras musculares esqueléticas de frangos de corte.  103 f. Tese (Doutorado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Ciências Agrárias e Veterinárias.  Jaboticabal.  (96/03236-8

GONÇALVES, Jane Cristina. Silagem de grãos úmidos de milho para frangos de corte nos sistemas convencional e alternativo.  45 f. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (01/01090-6

PELÍCIA, Vanessa Cristina. Nucleotídeos na dieta de frangos de corte criados no sistema alternativo.  76 f. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (05/57185-6

ZAVARIZE, Kelen Cristiane. Glutamina e nucleotídeos na dieta de frangos de corte criados no sistema alternativo.  40 f. Dissertação (Mestrado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (05/58064-8

SILVA, Amanda da Lapa. Aditivos fitogênicos na dieta de frangos de corte : desempenho, qualidade de carne e estabilidade oxidativa da carne e sangue.  68 f. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia (Campus de Botucatu).  (13/13589-2

LUIGGI, Fabiana Golin. Extrato oleoso de urucum na alimentação de frangos de corte.  154 f. Tese (Doutorado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (11/23731-5

SOUZA, Ivan Mailinch Gonçalves Pereira de. Valor energético da dextrina e seus efeitos na alimentação de frangos de corte.  55 f. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  Botucatu.  (11/03428-6

PELÍCIA, Vanessa Cristina. Glutamina mais ácido glutâmico e aditivos fitogênicos nas dietas de frangos de corte criados no sistema alternativo de produção.  106 f. Tese (Doutorado) -  Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  Universidade Estadual Paulista.  Botucatu.  (08/57306-6

ZANETTI, Leonardo Henrique. Óleo de semente de maracujá (Passiflora edulis) na alimentação de frangos de corte. Tese (Doutorado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (16/01280-5

AOYAGI, Monica Megumi. Efeito da vitamina C e triptofano no desempenho, comportamento e parâmetros de estresse de frangos de corte.  88 f. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (13/04524-4

SANTOS, Tatiane Souza dos. Efeito de fitases de origem bacteriana no desempenho e qualidade óssea de frangos de corte. Dissertação (Mestrado) -  Universidade Estadual Paulista "Júlio de Mesquita Filho" Faculdade de Medicina Veterinária e Zootecnia.  (14/27175-8

Please report errors in researcher information by writing to: cdi@fapesp.br.
X

Report errors in this page


Error details: