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Ilyes Dammak

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Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos (FZEA)  (Instituição-sede da última proposta de pesquisa)
País de origem: Tunísia

Dr. Ilyes Dammak received a B.Sc. (Ing.) in Food Engineering (2009) and a M.Sc. in Food Engineering (2011) at the University of Sfax (Tunisia), and a Ph.D. in Food Engineering (2014) at the University of Tsukuba (Japan). He then did Post-Doctoral Research at the University of São Paulo (Brazil), before starting at the Federal University of Rio de Janeiro (Brazil). (Fonte: Currículo Lattes)

Bolsas no país
Apoio FAPESP em números * Quantidades atualizadas em 07/12/2019
1 Bolsas no país concluídas

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Palavras-chave utilizadas pelo pesquisador
Publicações resultantes de Auxílios e Bolsas sob responsabilidade do(a) pesquisador(a) (9)

(Referências obtidas automaticamente do Web of Science e do SciELO, por meio da informação sobre o financiamento pela FAPESP e o número do processo correspondente, incluída na publicação pelos autores)

Publicações9
Citações62
Cit./Artigo6,9
Dados do Web of Science

DAMMAK, ILYES; LOURENCO, RODRIGO VINICIUS; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Active gelatin films incorporated with Pickering emulsions encapsulating hesperidin: Preparation and physicochemical characterization. Journal of Food Engineering, v. 240, p. 9-20, . Citações Web of Science: 5. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Formulation optimization of lecithin-enhanced pickering emulsions stabilized by chitosan nanoparticles for hesperidin encapsulation. Journal of Food Engineering, v. 229, p. 2-11, . Citações Web of Science: 9. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Investigation into the physicochemical stability and rheological properties of rutin emulsions stabilized by chitosan and lecithin. Journal of Food Engineering, v. 229, p. 12-20, . Citações Web of Science: 6. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Effect of different biopolymers on the stability of hesperidin-encapsulating O/W emulsions. Journal of Food Engineering, v. 237, p. 33-43, . Citações Web of Science: 3. (13/07914-8, 15/02879-5)

MORAIS, R. M. S. C.; MORAIS, A. M. M. B.; DAMMAK, I.; BONILLA, J.; SOBRAL, P. J. A.; LAGUERRE, J. -C.; AFONSO, M. J.; RAMALHOSA, E. C. D.. Functional Dehydrated Foods for Health Preservation. JOURNAL OF FOOD QUALITY, . Citações Web of Science: 4. (14/03288-8, 13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; QUINTA BARBOSA BITTANTE, ANA MONICA; LOURENCO, RODRIGO VINICIUS; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Properties of gelatin-based films incorporated with chitosan-coated microparticles charged with rutin. International Journal of Biological Macromolecules, v. 101, p. 643-652, . Citações Web of Science: 12. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DE CARVALHO, ROSEMARY APARECIDA; FAVARO TRINDADE, CARMEN SILVIA; LOURENCO, RODRIGO VINICIUS; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Properties of active gelatin films incorporated with rutin-loaded nanoemulsions. International Journal of Biological Macromolecules, v. 98, p. 39-49, . Citações Web of Science: 16. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Formulation and Stability Characterization of Rutin-Loaded Oil-in-Water Emulsions. Food and Bioprocess Technology, v. 10, n. 5, p. 926-939, . Citações Web of Science: 7. (13/07914-8, 15/02879-5)

DAMMAK, ILYES; DO AMARAL SOBRAL, PAULO JOSE. Active gelatin films incorporated with eugenol nanoemulsions: effect of emulsifier type on films properties. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, v. 54, n. 9, p. 2725-2735, . Citações Web of Science: 0. (13/07914-8, 15/02879-5)

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