Busca avançada
Ano de início
Entree

Amin Mousavi Khaneghah

CV Lattes ResearcherID ORCID Google Scholar Citations


Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Faculdade de Engenharia de Alimentos (FEA)  (Instituição Sede da última proposta de pesquisa)
País de origem: Irã

He is author or co-author of more than 125 papers (Scopus) published in international peer-reviewed journals in the field of Mycotoxins, active packaging and Essential oils. He also belongs to the Editorial Boards of a number of reputed international journals as well as an active reviewer for more than 46 ISI indexed journals. An enterprising member of Institute of Food Technologists, American Oil Chemist?s Society and Canadian Institute of Food Science and Technology. Research interests: Mycotoxins Contaminates Edible Oils, Essential Oil, Instrumentally analysis (HPLC, GC, GC/MS) (Fonte: Currículo Lattes)

Matéria(s) publicada(s) na Agência FAPESP sobre o(a) pesquisador(a)
Mais itensMenos itens
Matéria(s) publicada(s) em Outras Mídias ( ):
Mais itensMenos itens
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Bolsas no país
BV em números * Dados atualizados em 21/06/2025
Colaboradores mais frequentes em auxílios e bolsas FAPESP
Palavras-chave utilizadas pelo pesquisador
Por favor, reporte erros na página utilizando este formulário.