View list of patents arranged by:
| International Patent Classification (IPC) | Host Institutions | Applicants |Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
PROCESSO DE OBTENÇÃO DE SUBSTITUTO ACHOCOLATADO, USO DA SEMENTE DE JACA COMO SUBSTITUTO ACHOCOLATADO E COMPOSIÇÕES ALIMENTÍCIAS COM SABOR ACHOCOLATADO" | |
INPI | |
IPC | A23G 1/02 A23G 1/34 A23G 1/46 |
Filing date | July 2013, 30 |
Applicant | Universidade de São Paulo (USP) ; Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP) |
Inventor(s) | Solange Guidolin Canniatti Brazaca; Miriam Coelho de Souza; Erika Maria Roel Gutierrez |
FAPESP's process | |
10/16669-9 - Determination of volatile compounds of jackfruit (Artocarpus heterophyllus L.): in processed pulp and seed by fermentation and toast Universidade de São Paulo (USP). Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ) Regular Research Grants Grantee: Solange Guidolin Canniatti Brazaca Principal Investigator: Solange Guidolin Canniatti Brazaca |