View list of patents arranged by:
International Patent Classification (IPC) | Host Institutions | ApplicantsInstituto de Pesca (IP)
PROCESSO DE OBTENÇÃO DE HIDROLISADO DE GLICOSE, HIDROLISADO DE GLICOSE E USO DO MESMO | |
INPI | |
IPC | C12P 19/02 |
Filing date | March 2017, 10 |
Applicant | Instituto de Pesca (IP) ; Universidade Estadual Paulista (UNESP) |
Inventor(s) | Fernando Masarin; Fernando Roberto Paz Cedeno; Levi Ezequiel De Oliveira; Valéria Cress Gelli; Eddyn Gabriel Solorzano Chavez; Rubens Monti |
FAPESP's process | |
14/05969-2 - Chemical characterization and saccharification of polysaccharides in different strains from macroalgae Kappaphycus alvarezii Universidade Estadual Paulista (UNESP). Campus de Araraquara. Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCFAR) Regular Research Grants Grantee: Fernando Masarin Principal Investigator: Fernando Masarin |
MÉTODO DE OBTENÇÃO DE FARINHA MISTA E PRODUTO ALIMENTÍCIO DESIDRATADO | |
INPI | |
IPC | A22C 25/00 |
Filing date | September 2009, 10 |
Applicant | Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) ; Instituto de Pesca (IP) ; Universidade de São Paulo (USP) |
Inventor(s) | Deborah Helena Markowicz Bastos; Cristiane Rodrigues Pinheiro Neiva |
FAPESP's process |
PROCESSO DE OBTENÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTÍCIOS, PRODUTOS ALIMENTÍCIOS E SEU PREPARO | |
INPI | |
IPC | |
Filing date | July 2009, 13 |
Applicant | Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) ; Instituto de Pesca (IP) ; Universidade de São Paulo (USP) |
Inventor(s) | Deborah Helena Markowicz Bastos; Cristiane Rodrigues Pinheiro Neiva |
FAPESP's process |