Advanced search
Start date
Betweenand

Fernanda Helena Gonçalves Peroni Okita

CV Lattes


Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF)  (Institutional affiliation from the last research proposal)
Birthplace: Brazil

bachelor's at Química Bacharelado from Universidade Estadual de Londrina (2000), bachelor's at Habilitação em Química Tecnológica e Licenciatura from Universidade Estadual de Londrina (2000), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2003) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (2007). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Chemistry,Physics,Chemical-physics,Biochemistry of Food and Alimentary Raw materials, acting on the following subjects: amido - fósforo - propriedades de pasta, amido - propriedades de pasta - propriedades térmi, água de chuva - coletores - deposição total e úmid, composição química - correlação iônica - águas de and amido - composição química - propriedades físico-q. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
More itemsLess items
Articles published in other media outlets ( ):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Virtual Library in numbers * Updated data on July 26, 2025
Total / Available in English
1 / 1   Completed scholarships in Brazil

Associated processes
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Keywords used by the researcher
Please report errors on the page using this form.