1 / 1 | Completed scholarships in Brazil |
Associated processes |
Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF) (Institutional affiliation from the last research proposal) Birthplace: Brazil
bachelor's at Química Bacharelado from Universidade Estadual de Londrina (2000), bachelor's at Habilitação em Química Tecnológica e Licenciatura from Universidade Estadual de Londrina (2000), master's at Science and Technology of the Food from Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2003) and doctorate at Science and Technology of the Food from Universidade de São Paulo (2007). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Chemistry,Physics,Chemical-physics,Biochemistry of Food and Alimentary Raw materials, acting on the following subjects: amido - fósforo - propriedades de pasta, amido - propriedades de pasta - propriedades térmi, água de chuva - coletores - deposição total e úmid, composição química - correlação iônica - águas de and amido - composição química - propriedades físico-q. (Source: Lattes Curriculum)
News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher |
More itemsLess items |
TITULO |
Articles published in other media outlets ( ): |
More itemsLess items |
VEICULO: TITULO (DATA) |
VEICULO: TITULO (DATA) |
1 / 1 | Completed scholarships in Brazil |
Associated processes |