Advanced search
Start date
Betweenand

PROCESSO DE PRODUÇÃO DE COQUETEL ENZIMÁTICO SACARIFICANTE DE RESÍDUOS AGROINDUSTRIAIS A PARTIR DE ASPERGILLUS BRASILIENSIS, COMPOSIÇÃO DO REFERIDO COQUETEL E SEU USO PARA OBTENÇÃO DE AÇÚCARES REDUTORES

OfficeINPI
Document type:Patent
Inventor(s): Maria De Lourdes Teixeira De Moraes Polizeli; Thiago Machado Pasin; Ana Sílvia De Almeida Scarcella; Tássio Brito De Oliveira; Rosymar Coutinho De Lucas
Applicant:Universidade de São Paulo (USP).
Year: 2021
Application Number:BR 10 2021 017813 2
IPC: C12N 1/22 C12P 1/02 C12R 1/66

FAPESP's process: 17/09000-4 - Effects of temperature and water stress, in climate change scenario, on the fungal community in tropical soil and selection of nitrous oxide producing strains
Grantee:Tássio Brito de Oliveira
Principal Investigator:Maria de Lourdes Teixeira de Moraes Polizeli
Institution: Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto (FFCLRP)
Support Opportunities: Scholarships in Brazil - Post-Doctoral