Advanced search
Start date
Betweenand

PROCESSO DE PRODUÇÃO DE COQUETEL ENZIMÁTICO SACARIFICANTE DE RESÍDUOS AGROINDUSTRIAIS A PARTIR DE ASPERGILLUS BRASILIENSIS, COMPOSIÇÃO DO REFERIDO COQUETEL E SEU USO PARA OBTENÇÃO DE AÇÚCARES REDUTORES

Document type:Patente
Inventor(s): MARIA DE LOURDES TEIXEIRA DE MORAES POLIZELI, THIAGO MACHADO PASIN, ANA SÍLVIA DE ALMEIDA SCARCELLA, TÁSSIO BRITO DE OLIVEIRA, ROSYMAR COUTINHO DE LUCAS
Applicant: Universidade de São Paulo (USP)
Deposit date: September 2021, 08
INPI register:
BR1020210178132
IPC: C12P 1/02 C12N 1/22

FAPESP's process: 17/09000-4 - Effects of temperature and water stress, in climate change scenario, on the fungal community in tropical soil and selection of nitrous oxide producing strains
Grantee:Tássio Brito de Oliveira
Principal Investigator:Maria de Lourdes Teixeira de Moraes Polizeli
Institution: Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Filosofia, Ciências e Letras de Ribeirão Preto (FFCLRP)
Support Opportunities: Scholarships in Brazil - Post-Doctoral