Advanced search
Start date
Betweenand

PROCESSO DE OBTENÇÃO DE SUBSTITUTO ACHOCOLATADO, USO DA SEMENTE DE JACA COMO SUBSTITUTO ACHOCOLATADO E COMPOSIÇÕES ALIMENTÍCIAS COM SABOR ACHOCOLATADO"

Document type:Patente
Inventor(s): Solange Guidolin Canniatti Brazaca; Miriam Coelho de Souza; Erika Maria Roel Gutierrez
Applicant: Universidade de São Paulo (USP) ; Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)
Deposit date: July 2013, 30
INPI register:
BR1020130193330
IPC: A23G 1/02 A23G 1/34 A23G 1/46

FAPESP's process: 10/16669-9 - Determination of volatile compounds of jackfruit (Artocarpus heterophyllus L.): in processed pulp and seed by fermentation and toast
Grantee:Solange Guidolin Canniatti Brazaca
Principal Investigator:Solange Guidolin Canniatti Brazaca
Institution: Universidade de São Paulo (USP). Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz (ESALQ)
Support Opportunities: Regular Research Grants