View list of patents arranged by:
International Patent Classification (IPC) | Host Institutions | ApplicantsSecretaria de Agricultura e Abastecimento (São Paulo - Estado). Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios (APTA). Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
EQUIPAMENTO PROCESSADOR POR MICRO-ONDAS PARA TRATAMENTO DE MATERIAIS ALIMENTÍCIOS | |
INPI | |
IPC | H05B 6/64 A23L 3/01 A21D 6/00 |
Filing date | December 2019, 19 |
Applicant | Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) |
Inventor(s) | MARIA TERESA PEDROSA SILVA CLERICI / FLÁVIO MARTINS MONTENEGRO / ANTONIO MARSAIOLI JUNIOR / Michele Nehemy Berteli |
FAPESP's process | |
14/14435-1 - Project, manufacturing and evaluation of a pilot multipurpose equipment destined to study microwave applications to food processing Secretaria de Agricultura e Abastecimento (São Paulo - Estado). Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios (APTA). Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL) Regular Research Grants Grantee: Antonio Marsaioli Junior Principal Investigator: Antonio Marsaioli Junior |
DISPOSITIVO PRESSURIZADO AQUECIDO E SEU USO COMO REÔMETRO CAPILAR E REATOR CONTÍNUO | |
INPI | |
IPC | G01N 33/02 G01N 11/02 H05B 6/02 B01J 19/08 |
Filing date | May 2012, 04 |
Applicant | Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) |
Inventor(s) | Flávio Luis Schmidt; Valquiria Ros Polski; Alfredo De Almeida Vitali; Antonio Marsaioli Júnior; Vijaya Grama Seetharsamiengar |
FAPESP's process | |
07/00193-2 - Rheological measures and quality changes of products treated at high temperatures for microbiological safety and process optimization Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Faculdade de Engenharia de Alimentos (FEA) Scholarships in Brazil - Doctorate (Direct) Grantee: Valquíria Ros Polski Principal Investigator: Flávio Luís Schmidt | |
07/04137-0 - Optimization of liquid food continuous heat treatment: approach of microbiological safety and quality by rheological and kinetics of change at high temperature Secretaria de Agricultura e Abastecimento (São Paulo - Estado). Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios (APTA). Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL) Regular Research Grants Grantee: Alfredo de Almeida Vitali Principal Investigator: Alfredo de Almeida Vitali |