View list of patents arranged by:
International Patent Classification (IPC) | Host Institutions | ApplicantsSEÇÃO A21 — COZEDURA AO FORNO; EQUIPAMENTO PARA PREPARO OU PROCESSAMENTO DE MASSAS; MASSAS PARA COZEDURA AO FORNO
EQUIPAMENTO PROCESSADOR POR MICRO-ONDAS PARA TRATAMENTO DE MATERIAIS ALIMENTÍCIOS | |
INPI | |
IPC | H05B 6/64 A23L 3/01 A21D 6/00 |
Filing date | December 2019, 19 |
Applicant | Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP) |
Inventor(s) | MARIA TERESA PEDROSA SILVA CLERICI / FLÁVIO MARTINS MONTENEGRO / ANTONIO MARSAIOLI JUNIOR / Michele Nehemy Berteli |
FAPESP's process | |
14/14435-1 - Project, manufacturing and evaluation of a pilot multipurpose equipment destined to study microwave applications to food processing Secretaria de Agricultura e Abastecimento (São Paulo - Estado). Agência Paulista de Tecnologia dos Agronegócios (APTA). Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL) Regular Research Grants Grantee: Antonio Marsaioli Junior Principal Investigator: Antonio Marsaioli Junior |
PROCESSO DE FABRICAÇÃO DE UM PRODUTO PANIFICADO ASSADO CONTENDO SEMENTE DE LINHAÇA E IRRADIADO, PRODUTO PANIFICADO ASSADO E SEUS USOS | |
INPI | |
IPC | A21D 2/08 A21D 15/06 |
Filing date | November 2011, 22 |
Applicant | Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) ; Serviço Nacional de Aprendizagem Industrial (SENAI) ; Universidade de São Paulo (USP) |
Inventor(s) | Solange Guidolin Canniatti Brazaca; Neila Camargo de Moura; José Roberto das Neves |
FAPESP's process | |
08/05616-1 - Effects of ionized radiation from Co60 in physical-chemical and sensory characteristics of bread added with flaxseed (Linum usitatissimum) Universidade de São Paulo (USP). Centro de Energia Nuclear na Agricultura (CENA) Scholarships in Brazil - Doctorate Grantee: Neila Camargo de Moura Principal Investigator: Solange Guidolin Canniatti Brazaca |