Advanced search
Start date
Betweenand

Cínthia Hoch Batista de Souza

CV Lattes


Universidade de São Paulo (USP). Faculdade de Ciências Farmacêuticas (FCF)  (Institutional affiliation from the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduation at Ciências Biológicas from Universidade Estadual Paulista Júlio de Mesquita Filho (2003), master's at Tecnologia Bioquímico-Farmacêutica from Faculdade de Ciências Farmacêuticas da Universidade de São Paulo (2006) and doctorate at Tecnologia Bioquímico-Farmacêutica from Faculdade de Ciências Farmacêuticas da Universidade de São Paulo (2010). Has experience in Science and Technology of the Food, focusing on Science and Technology of the Food, acting on the following subjects: saccharomyces cerevisiae, lactobacillus fermentum, alimentos funcionais, floculação celular, desfloculação celular, tecnologia de alimentos and probióticos. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
More itemsLess items
Articles published in other media outlets ( ):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Virtual Library in numbers * Updated data on August 09, 2025
Total / Available in English
3 / 0   Completed scholarships in Brazil

Associated processes
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Patent applications

EMULSÃO ALIMENTÍCIA PROBIÓTICA E/OU PREBIÓTICA, SEU PROCESSO DE FABRICAÇÃO E USO PI0802264-0 - Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP); Universidade de São Paulo (USP). Susana Marta Isay Saad ; Cínthia Hoch Batista de Souza ; Luiz Antonio Gioielli - April 2008, 11

Please report errors on the page using this form.