Advanced search
Start date
Betweenand

Theo Guenter Kieckbusch

CV Lattes Google Scholar Citations


Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Faculdade de Engenharia Química (FEQ)  (Institutional affiliation for the last research proposal)
Birthplace: Brazil

graduated in Chemical Engineering at the Universidade Federal do Rio Grande do Sul (1965), MS in Chemical Engineering from the Universidade Federal do Rio de Janeiro (1968) and PhD in Chemical Engineering from the University of California at Berkeley (1977). Has experience in Food Science and Technology, acting on the following subjects: active biofilms, chocolate microstructuration, supercritical fluid extractions and sterilization, food powder agglomeration. (Source: Lattes Curriculum)

News published in Agência FAPESP Newsletter about the researcher
Articles published in other media outlets (0 total):
More itemsLess items
VEICULO: TITULO (DATA)
VEICULO: TITULO (DATA)
Research grants
Scholarships in Brazil
FAPESP support in numbers * Updated November 19, 2022
Total / Available in English
Most frequent collaborators in research granted by FAPESP
Contact researcher

Use this Research Supported by FAPESP (BV/FAPESP) channel only to send messages referring to FAPESP-funded scientific projects.


 

 

 

 

Keywords used by the researcher
Patent applications

PROCESSO PARA ESTABILIZAÇÃO DE MANTEIGA DE CACAU E CHOCOLATE, PROCESSO PARA OBTENÇÃO DE SEMENTES DE CRISTALIZAÇÃO, SEMENTES DE CRISTALIZAÇÃO, PRODUTOS ESTABILIZADOS E USOS BR1020120247917 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Ana Paula B. Ribeiro; Julice D. Lopes; Theo Guenter Kieckbusch; Priscilla Efraim - September 2012, 17

PROCESSO APERFEIÇOADO PARA OBTENÇÃO DE ESTEARINA DA GORDURA DE LEITE, ESTEARINA 1 ASSIM OBTIDA, PROCESSO DE FRACIONAMENTO TÉRMICO DE GORDURA DE LEITE ANIDRA UTILIZANDO A ESTEARINA 1, ESTEARINA 2 ASSIM OBTIDA; E USOS BR1020140133038 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Theo Guenter Kieckbusch; Élida Castilho Bonomi - June 2014, 02

PROCESSO DE CONTROLE DE TRANSIÇÃO POLIMÓRFICA QUE INDUZ FAT BLOOM EM CHOCOLATES E CHOCOLATES OBTIDOS POR ESSE PROCESSO BR1020140256598 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Theo Guenter Kieckbusch; Eriksen Koji Miyasaki; Valdecir Luccas - October 2014, 15

PROCESSO DE OBTENÇÃO DE CRISTAIS DE GORDURA MICROENCAPSULADOS, OS CRISTAIS DE GORDURA MICROENCAPSULADOS ASSIM OBTIDOS, E SEUS USOS BR1020140279997 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Maria Cristina C. Nucci Mascarenhas; Lireny Aparecida Guaraldo Gonçalves; Izabela Dutra Alvim - October 2014, 28

BASE LIPÍDICA PARA ESTABILIZAÇÃO DO POLIMORFISMO DE LIPÍDIOS, PROCESSO DE OBTENÇÃO DA MESMA E USO BR1020160195063 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Glaziele Marangoni De Oliveira; Theo Guenter Kieckbusch; Ana Paula Badan Ribeiro - August 2016, 24

BASE LIPÍDICA PARA ESTABILIZAÇÃO DO POLIMORFISMO DE LIPÍDIOS, PROCESSO DE OBTENÇÃO DA MESMA E USO PCT/BR2017/000102 - Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP). Theo Guenter Kieckbusch; Ana Paula Badan Ribeiro; Glazieli Marangoni de Oliveira - August 2017, 24

Please report errors in researcher information by writing to: cdi@fapesp.br.
X

Report errors in this page


Error details: